Een passie voor wonen én zorg! Dat is waar we voor staan.

Ouder en zorgbehoevend worden is een normale zaak van het leven, ook dàt mag leuk zijn! De zorg voor u en voor alle mensen die u dierbaar zijn. De zorg voor nu en de zorg voor later en natuurlijk ook de zorg voor uw nieuwe thuis.

Welke zorg is er altijd

U alle nodige zorg bieden en u het gevoel van geborgenheid geven komt voor ons op de eerste plaats. U kan steeds rekenen op woonassistentie met ‘Master in Zorg’ kwalificatie. Ze zorgt voor de administratieve hulp en coördinatie van de verschillende diensten.

Het oproepsysteem wordt altijd beantwoord door gekwalificeerd personeel op de site, er is dag -en nachtpermanentie, er is een crisiszorg en overbruggingszorg en het hele terrein is ommuurd en autovrij. In uw appartement is het rustig genieten van het leven! Daarnaast bieden wij nog vele extra diensten aan.

Wat is er mogelijk

De verschillende diensten, zoals onderhoud van de kamer, boodschappenservice, poetshulp, maaltijden, schoonheidsspecialist, sanitaire en functionele hulpmiddelen, apotheek aan huis, kapper, was -en strijkdienst, aangepast vervoer, shuttledienst en klusjesdienst zijn een mogelijkheid. Het binnen bereik brengen van bestendige zorg: thuisverpleging, kinesitherapie, ergotherapie en logopedie is ook een mogelijkheid

 

Restaurant Broeder Jan

Als residentie willen we het eigen restaurant “Broeder Jan” onderstrepen, waar je kan genieten van huisbereide maaltijden of samen met je familie zalig kan dineren. Laat uw zintuigen snoepen en overtuig uzelf van de culinaire passie van de chef die tracht een eigentijdse variant te brengen van onze klassiekers op deze prachtige site. 

Welkom toekomstige bewoner

Je bent ouder dan 65 of door omstandigheden is het je niet langer mogelijk om zelfstandig te wonen?

nAl gedacht aan onze parkresidentiesidentie Wivina?

De parkresidentie ligt in Dilbeek midden een groene oase die je ruimte en rust geeft. De ruime moderne appartementen, alle makkelijk toegankelijk, bieden je eigentijds comfort met zicht op groen.

Kiezen voor deze manier van wonen biedt tal van mogelijkheden. Jij kiest van welke je gebruik maakt. Ouder worden betekent bij ons niet dat je je eigenheid en fierheid opgeeft. Onze waaier aan diensten garandeert je een grote zelfstandigheid.

Nog andere vragen of noden, wij staan klaar!

Jij bepaalt in deze mooie omgeving telkens wat er gebeurt, jij blijft in alle omstandigheden de regisseur van je leven.

Vergeet nooit dat rimpels niet zomaar rimpels zijn, maar strepen die je hebt verdiend doorheen je leven. Deze verdienen ons respect.

Welkom bij ons, wij verwachten je!

Bruno Van de Voorde
Zorgwerkgever 2015
Zorgmanager 2016

Contacteer ons

Bent u overtuigd?
Wij helpen u graag verder.

Ziet u zichzelf wel in Parkresidentie Wivina wonen? Of zoekt u een aantrekkelijke investering in kwalitatief en exclusief vastgoed? Contacteer ons.

Bij Cornelis & Partners staat er een hecht en ervaren team voor u klaar. We leven ons in in uw persoonlijke situatie, we beantwoorden al uw vragen, en we geven u professioneel en vrijblijvend advies bij uw keuze.

Maak gerust een afspraak om in alle sereniteit een appartement en de site te bezoeken. Dan bespreken we met plezier alle aspecten van dit prachtige woonproject. We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten.

Pieter Cardoen
Vastgoedmakelaar
BIV: 510.949 
0475 36 12 52
pieter@cornelis-partners.be